BETALING

Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. per iDeal, Klarna, Paypal of voor Belgische klanten Bankcontact.

VERZENDING

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €150,- Deze verzendkosten zijn gebaseerd op de huidige normale PostNL-verzendkosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden. Huisje van Katoen is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure.
Zodra het pakket is gescand bij PostNL ontvang je een track & trace code.
Houd de track en trace goed in de gaten, via deze link (af en toe verversen) wordt je op de hoogte gehouden van de status waar jouw pakketje is en waar en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook zie je hier of het pakketje is afgeleverd. Mocht het pakket bij de buren zijn afgegeven, helaas meld niet elke bezorger bij welke buren het pakket is afgegeven. Vraag dus bij meerdere buren of zij jouw pakket hebben aangenomen. Soms brengt een bezorger het pakket naar een afhaalpunt als er niemand thuis is. Let goed op want hier blijft het pakket maar 7 dagen liggen voor het retour afzender gaat. Dan geldt hetzelfde als onderstaande:

Kies je voor een afhaalpunt, weet dat het daar 7 dagen blijft liggen alvorens het retour wordt gestuurd. Haal je het pakket niet op tijd af en wordt de zending retour gestuurd, zijn de kosten voor het wederom opsturen voor jouw rekening.

Let op dat je het goede adres invult bij je bestelling. Huisje van Katoen is niet verantwoordelijk voor verkeerde adresgegevens. Mocht je bestelling hierdoor een tweede keer verstuurd moeten worden dan zijn de verzendkosten voor jezelf. De verzendkosten voor een 2e bezorging bedragen 8,25.

INTERNATIONALE VERZENDING

Verzenden naar België en Duitsland kost € 9,95. Voor leveringen buiten Nederland, België en Duitsland gelden geen standaard tarieven. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@huisjevankatoen.nl. Wij zullen zorgen voor een tarief op maat.

LEVERTIJD

De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 3 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Dit geldt voor Nederlandse zendingen, buitenlandse zendingen duren langer door de afstand. Heb je een “spoedje” neem dan even contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Huisje van Katoen behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.
Indien je de zending niet ontvangt terwijl de track & trace aangeeft het pakket bezorgd te hebben, heb je 7 dagen de tijd om hier melding van te maken. Na deze 7 dagen kunnen wij geen onderzoek meer starten.

PRIVACY DISCLAIMER

Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten tot 10 kilo:
Nederland 6,95
België 9,95
Duitsland 9,95

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Bij een bestelling boven de € 150,- zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland met een maximum gewicht tot 10 kilo.
Wil je meer lezen over het waarom wij verzendkosten berekenen? Lees dan dit blog.

BESTELLING AFHALEN IN WORMERVEER

Je kunt de bestelling ook afhalen bij Huisje van Katoen. Kies voor de optie: afhalen bij winkelier. Als je een bestelling hebt geplaatst met deze optie krijg je een bevestiging met gegevens om een afspraak te maken zodra de orders verwerkt worden. Het adres van afhalen is: Nijverheidsstraat 5, Wormerveer. Let op; Alleen op afspraak. (Wij zijn daar niet alle en ook geen hele dagen aanwezig)

Huisje van Katoen
Average rating:  
 0 reviews