RETOURNEREN

Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde “afkoelingsperiode”. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

WIL JE JOUW AANKOOP RETOURNEREN?

Indien je jouw aankoop wil retourneren, neem je per e-mail contact op. Geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren met vermelding van het ordernummer, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking (het garen mag niet in een ruimte hebben gelegen waar gerookt is). Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

LET OP: zonder het ordernummer kan het retour niet in behandeling genomen worden.

Het kan opgestuurd worden naar:
Huisje van Katoen
Nieuweweg 90
1531 AH Wormer

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

KOSTEN RETOURZENDING

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Huisje van Katoen gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

VRAGEN?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail of via whatsapp 020-3086115