Retourneren en retourtermijn

Uiteraard horen wij het graag als het ontvangen product niet naar wens is, dan kunnen we samen kijken naar een mogelijke oplossing. Wil je onverhoopt toch iets retour sturen? Jammer, maar, geen probleem, je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden. Helaas geldt dit niet voor producten die in de uitverkoop zijn.
De 14 dagen termijn gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Wat moet ik doen?

Wil je iets retour sturen, neem dan per e-mail contact op en geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking (het product mag niet in een ruimte hebben gelegen waar gerookt is).
Zorg dat de informatie goed leesbaar is. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
LET OP: zonder het bestelnummer kan de retourzending niet in behandeling genomen worden.  Mail ons het track & trace nummer zodat wij weten dat er een pakket retour komt.

Natuurlijk willen wij onszelf altijd verbeteren en zijn wij benieuwd naar de reden van retournering, maar je bent niet verplicht dit op te geven.

Stuur je retourpakket naar:

Huisje van Katoen
Nijverheidsstraat 5
1521 NG Wormerveer

LET OP: Op woensdag en in het weekend is er niemand aanwezig om het pakket in ontvangst te nemen.

Retourkosten
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs altijd goed en pak de artikelen degelijk in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zodra je retourzending verwerkt is ontvang je altijd een e-mail hierover. Enkel de kosten voor retour van het ontvangstadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van het postorderbedrijf waarmee je gaat verzenden.

Terugbetaling
Als alles in orde is wordt het betaalde bedrag uiteraard zo snel mogelijk (wel zo fijn!) doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten terug betaald.

Ruilen
Wil je graag iets ruilen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt het beste de te vervangen artikelen retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. We kunnen bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Vragen
Heb je vragen over het retourneren van je product(en)? Neem gerust contact op via de e-mail of telefonisch 075-2340006