Huisje van Katoen Toen én nu.

TOEN…
Ken je dat gevoel? Heerlijk struinen op markten en in winkels om toffe garens en accessoires te voelen en leuke DIY-pakketten op te sporen. In je hoofd begint het direct te borrelen van alle leuke ideeën. Dat ongeduldige gevoel komt op, omdat je niet kan wachten om creatief aan de slag te gaan.

Zo begon het bij mij, ik zat nog niet eens op school en was altijd creatief bezig! Tekenen, knutselen, schilderen en gewoon allerlei materialen ontdekken: hout, klei, stof, papier, wol en katoen. Vóóral Katoen!

Als tiener ontstond naast het creatief bezig zijn mijn interesse in interieur. Hoe kan ik deze twee passies aan elkaar breien? Diverse woonsferen inspireerden mij om bijpassende creaties te maken. Kleur en motief waren dan altijd de rode draad!

Dit pad heeft mij tot het Huisje van Katoen geleid. Een mooie deur ging open! En onder dit dak kan ik al mijn Haak en Macramé inspiratie kwijt. Een Huisje dat opgebouwd is van mooi en duurzaam gerecycled haakkatoen.

NU…
Inmiddels ben ik niet meer alleenstaand in Huisje van Katoen. Onder dit dak kunnen meerdere creatieve ontwerpers hun inspiratie kwijt. Samen met Wendy, de gepassioneerde duizendpoot, is het bedenken van handwerk creaties en accessoires nog leuker. We werken samen aan de kleurrijkste Haak en Macramé webshop. Als je het ons vraagt… de leukste online katoenen markt!

Wij zijn super geïnspireerd en vanuit dit enthousiasme willen we jou inspireren!

Creatieve groet van Yvonne en Wendy

Team Huisje van Katoen