Op deze pagina vind je gratis haak-, brei- en macramé patronen die door Huisje van Katoen en andere ontwerpsters zijn ontworpen. Als het patroon van een andere ontwerper is, vind je de link naar de website of blog van die ontwerpster.

GRATIS HAAK PATRONEN

Bekijk alle patronen

GRATIS MACRAMÉ PATRONEN

Bekijk alle patronen

GRATIS BREI PATRONEN

Bekijk alle patronen

Ontdek de gratis patronen van Huisje van Katoen

Wil jij je verdiepen in de wereld van handwerken maar weet je niet waar te beginnen? Dan bieden gratis patronen een uitkomst. Met deze haak-, brei- en macramé patronen kan jij zelf ontdekken welke vorm van handwerken je het leukste vindt. Haak bijvoorbeeld leuke kussens, een handige tas of knuffels dankzij dehaak patronen. Of knoop een vloerkleed, sleutelhangers of onderzetters met de macramé patronen. Ook voor breien vind je verschillende patronen. Zo kan je kosteloos het patroon voor gebreide kussens downloaden.

Ideaal voor beginners

De haak- en macramé patronen op deze pagina kun je gemakkelijk downloaden, zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Het is ideaal als je wilt beginnen met handwerken. Het enige wat je nodig heb is een paar bollen garen, een haaknaald en de uitleg hoe je een bepaald project kan maken. De uitleg (het patroon) kan je dus zo downloaden. Op deze manier kan je zelf uitvogelen of het iets voor je is. Ook kan je gemakkelijk meerdere projecten uitproberen. Ontdek bijvoorbeeld of je het leuk vindt om wandhangers te maken, een tas of vind je het leuker om een lampion of sleutelhanger te maken? Download kosteloos het gewenste patroon en ga aan de slag met handwerken.

Doe inspiratie op met onze haak- en macramépatronen.

Bij Huisje van Katoen draait alles om jouw inspiratie! Met een duurzaam tintje, want onze ontwerpen maak je met gerecyclede garens. Zo kan je niet alleen de mooiste creaties maken, maar haak of macramé je ook nog eens duurzaam. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je digitaal ronddwaalt tussen een regenboog aan katoenen kleuren en texturen. En het beste van alles? Je kunt alle patronen op deze pagina voor niks downloaden.

Stap voor stap patronen

Duik in een zee van kleuren en stijlen terwijl je jouw favoriete patronen kiest en meteen aan de slag kunt gaan. En het mooiste is: deze patronen zijn niet alleen inspirerend, ze zijn ook nog eens gemakkelijk te volgen. Met gedetailleerde instructies en stap voor stap begeleiding, voel je je als een professionele handwerker, zelfs als je net begint. Of je nu een doorgewinterde handwerker bent of nog een beginner, wij hebben alles wat je nodig hebt. Kies je ervoor om zelf de benodigdheden bij elkaar te zoeken, of ga je voor het ultieme gemak met een DIY-pakket? Bij Huisje van Katoen maken we het jou zo makkelijk mogelijk.

Patronen van diverse ontwerpers

De patronen die je kosteloos kan downloaden zijn door verschillende ontwerpsters gemaakt. Een groot deel komt van de hand van Huisje van Katoen. Andere patronen worden door ontwerpsters zoals Antoinette, Wendy’s Mhaaksels of VleugjeGroen. Je kunt de patronen downloaden op de website van de ontwerpsters. Onderaan de product pagina vind je de link waar je het patroon kunt downloaden. Sommige patronen zijn Engelstalig, maar dankzij de foto’s is het nog steeds makkelijk te volgen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huisje van Katoen
Average rating:  
 0 reviews