Huisje van Katoen


Geïnspireerd én gecreëerd door katoenen garens

Wat eerst enkel 1 bolletje katoen was…

Inspiratie op het gebied van haken, macramé en breien, daar draait het om bij het Huisje van Katoen. Toffe handwerk creaties en accessoires maken van katoenen garens nadat je heerlijk digitaal rondgesnuffeld hebt tussen de vele kleuren en soorten katoen.

Pak je zelf de benodigdheden bij elkaar of ga je liever aan de slag met een DIY-pakket? Dan maken we het jou gemakkelijk. Alle benodigde materialen zitten mét het patroon direct in jouw winkelmandje. Welke toffe projecten komen in jouw huis te shinen?

Altijd volop inspiratie en enthousiasme hier in Huis, dankzij onze leuke samenwerking met andere garenliefhebbers. Creatieve ontwerpers gaan jou voor en delen hun katoenen creaties en kennis onder ons online-dak. Diverse ontwerpen, patronen en materialen zijn jouw leidraad voor een zelfgemaakt sfeermakertje thuis. Welke ontwerper matcht qua stijl het meest bij jou?

Onder ons duurzame dak is 90% van ons ruime assortiment gerecycled of heeft het duurzame oeko-tex keurmerk. Voor ons een must naast de echte interesse en het persoonlijke contact. Wij nemen de tijd voor jou en begeleiden je graag bij het struinen en het maken van keuzes.

Wij zitten nooit stil als het om inspiratie gaat. We volgen de nieuwste trends en kleuren. Zo zijn we op dit moment de categorie breien aan het ontdekken. Is er naar jouw idee nog iets tofs om uit te vogelen? Geef ons een seintje!

… is nu het eerste “steentje” van een huisje.

Ons Huisje van Katoen!

MEER OVER HUISJE VAN KATOEN

ONZE BESTSELLERS

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Hallo Yvonne, zojuist het pakket met garen  ontvangen. Precies de kleuren die ik in mijn hoofd had. Heel blij mee. Bedankt voor de snelle verzending, fijne dag

Anne-Miek

Heb zojuist de bestelling ontvangen die ik eergisteren heb gedaan. Ziet er heel goed uit. Ik ga gelijk beginnen met de kroonluchter. Ben benieuwd wat mijn kleindochter van het resultaat zal vinden!

Willy

Ik wilde even een  bedankje sturen voor de snelle en goed verzorgde levering van mijn bestelling. Mijn handen jeuken om te starten, maar ik zal helaas moeten wachten tot het weekend. Gelukkig staat dat al voor de deur. Ik wens Huisje van Katoen verder succes en wie weet tot de volgende bestelling.

Marlou

Haak, Brei en Macramé Inspiratie

Schrijf je in voor onze haak, brei en macramé inspiratiebrief. We delen tips en tricks, nieuwe patronen en andere leuke dingen met je. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je wordt door ons geïnspireerd.